Strafrecht

Wij zijn een gedreven strafrechtkantoor met kennis van zaken. Zowel particulieren als bedrijven worden geadviseerd in alle strafzaken, uiteenlopend van moord/doodslag tot overtreding van de wegenverkeerswet en van drugszaken tot economische en fiscale delicten.

Hoe eerder, hoe beter

De beste verdediging in een strafzaak begint zo vroeg mogelijk! Hoe eerder u contact met ons opneemt, hoe groter de kans is op een optimaal resultaat. Als u bent aangehouden, een dagvaarding heeft ontvangen of een uitnodiging heeft ontvangen om als verdachte/getuige te worden gehoord, is het van groot belang dat u onmiddellijk contact met ons opneemt. Wij geven u naast juridisch advies, praktische tips en uitleg over de procedures.

Wij zullen u voortdurend met raad en daad bijstaan: tijdens het (opsporings-)onderzoek, maar ook tijdens de behandeling van uw zaak bij het parket, de Rechtbank, het Gerechtshof en de Hoge Raad.

Ook als u gedetineerd bent en het idee heeft dat uw huidige advocaat niet 'het onderste uit de kan haalt' kunt u -of uw familie- geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden in uw zaak te bespreken.

U kunt ons op de volgende manier bereiken:

Tijdens kantooruren 030 - 234 01 01
Mr. Charles Starmans 06 - 54 69 28 47
Mr. Michiel Lamers 06 - 46 39 65 98