17 jun 2016

Verdachte Merelstraat op vrije voeten

De Rechter-commissaris heeft vandaag de vordering van de officier van justitie om de client van mr. Lamers langer vast te houden afgewezen. De reden hiervoor is dat er volgens de rechter op dit moment onvoldoende bewijs is voor betrokkenheid bij het overlijden van het slachtoffer. Zie voor meer informatie onderstaand bericht van het AD.

 

Twee aanhoudingen in zaak dode man Merelstraat

De politie heeft gisteren twee mannen van 27 en 29 aangehouden in verband met de 43-jarige man die in april dood werd aangetroffen in een woning in de Merelstraat.

Yelle Tieleman 15-06-16, 10:06 Laatste update: 10:07  

Volgens de politie gaat het om twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats en zijn ze in het onderzoek naar voren gekomen. ,,De politie heeft deze mannen gisteren aangehouden. De komende dagen zullen zij verhoord worden. Hopelijk komen we dan meer te weten over de omstandigheden waaronder het slachtoffer is overleden", aldus Leonie Bosselaar van de politie.

De 43-jarige man werd 19 april dood gevonden in een huis aan de Merelstraat dat hij zou gaan verbouwen namens de eigenaar. Er waren geen sporen van geweld, messteken of kogels op of in het lichaam gevonden. Toch gaf de politie al snel aan dat er verdachte omstandigheden waren die vroegen om onderzoek. Wat die omstandigheden precies waren kan de politie in verband met het onderzoek nog niet zeggen.

Hoewel de straat die avond in april vol stond met mensen die keken naar het terugplaatsen van de kap en de wieken op molen Rijn en Zon op de hoek met de Adelaarstraat, merkte bijna niemand iets van het onderzoek in de woning. Iedereen had alleen oog voor de molen.

 

 

 

 

i q d

Deel dit bericht via: